Doorvoeltechniek

  doorvoeltechniek

  Met veel liefde en geduld wordt de basistechniek van het voelen en doorvoelen met je gedeeld. Dit is een unieke techniek en ik ben de enige die dit doorgeeft in de wereld! 

  Eerst leer je via jouw voelen het midden van jouw brein ontdekken dat jou in staat stelt beide breinhelften even intensief en samen te gebruiken. 
  Zo ga je niet in een emotionele flippentrip of wordt je niet koud en harteloos, maar ontstaat er een mentale/emotionele balans.

  Dan leer je 'de doorvoeltechniek', waardoor je je voelcentrale activeert onafhankelijk van je brein en maak je een dieper contact met je fysiek lichaam. Mede hierdoor wordt je brein rustiger waardoor je gemakkelijk je gedachten en verhalen bewust kan observeren en loslaten.

  Deze techniek biedt je de mogelijkheid om

  • je emoties te leren kennen 
  • destructieve patronen te doorzien
  • alerter, bewuster, zelfzekerder, rustiger te zijn
  • meer in contact met je lichaam te leven
  • in het hier en nu te leven
  • te leren genieten
  • je angsten te reduceren enz.…

  We hoeven dus niet allemaal op een berg in een eenzaam klooster te zitten om tot rust en in balans te komen, je kan dit perfect integreren in uw dagelijks leven.

  Je kan daarna op basis van deze techniek, tijdens persoonlijke sessies, de diepere werking van deze techniek leren gebruiken om destructieve informatievelden uit je onderbewustzijn te verwijderen. 
  Kaat kan dankzij haar paranormale gaven mee in jouw onderbewuste, verstorende informatie opsporen die je al lang in je waarnemingslichaam of ook wel eens pijnlichaam genoemd meedraagt.
  Dit tijdens de Trauma-Heling of Bewustwording-coaching.
  Het is een blijvende harmonisering van verstorende informatie die je gezondheid en welzijn ten goede komt.

  Prijs

  Op basis van een rechtvaardige prijs
  = welk bedrag zou jij als rechtvaardig ervaren om te ontvangen als jij deze dienst zou aanbieden?
  Voor meer info, klik hier